Gremlinskola kvartal

3 månaders kurs för gremlinhästar

Har du en häst som egentligen är underbar, fin och känslig?

Men som under vissa omständigheter förvandlas till anti, sur och kanske till och med riktigt arg och farlig. Att försöka tvinga dessa individer kan leda till verkligt otäcka situationer för både häst och människa och risken är stor att det bara eskalerar över tid.

Ofta beror dessa beteenden på missförstånd oss emellan eller rädslor och kan ofta helt undvikas om vi lär oss om hur vi mer finstilt kan läsa av hästens stressnivå och vara beredda att anpassa träningen därefter.

Här kommer vi att träna på ett sätt som inte pressar hästen utan vi kommer förändra hur hästen faktiskt känner inför träningen ihop med dig och som stärker er relation. Träningen sker med positiv förstärkning.

Vi vill att hästen frivilligt ska vilja göra saker tillsammans med dig och att träningen är givande för båda parter, både psykiskt och fysiskt.

Denna speciella intensivkurs sätter vi ihop till dig som verkligen har ett behov av mycket stöd och hjälp.

Du får individuell hjälp och stöd i er träning med väldigt täta privatlektioner och teori. Det gör att du vet precis vad ni ska göra och hur. Du behöver inte stå där själv och känna dig villrådig.

Vi lovar att du efter tre månader har en samarbetsvillig häst och att ni har börjat att bli ett sammansvetsat team.

Den här kursen börjar individuellt, dvs att du kan börja precis när det känns rätt och behöver inte vänta på att andra deltagare ansluter.

I kursen får du tillgång till:

  • Vår kursportal

  • Vägledning flera gånger i veckan
  • Powerpoint presentationer som du kan ladda ner

  • Steg för steg anvisningar

  • Lärofilmer

  • Tillgång till Klickerakademin
  • 11 privatlektioner online 

7 900,00 kr
Please select variants first