Modul 1 "Trygga motiverade hästar"

Vår onlinekurs ger dig övningar där du kan ändra din hästs energinivå efter behov.

Modul 1 varar i två veckor och är första delen av kursen "Trygga motiverade hästar." Du väljer situationen (uteritter, hantering, lastning etc) och vi hjälper dig att använda våra övningar där du behöver dem.

Ibland kan din häst behöva hög energi för att klara en utmanande galoppbacke, bära sig i samling eller orka en tävlingsbana. Andra gånger vill du att den ska stå lugnt på stallgången, duschas, skos eller medicineras, kunna koppla av i transporten eller klara den krävande miljön på en tävlingsplats.

I denna kurs kommer ni att "installera en dimmer" som gör att du kan öka och minska din hästs energinivå beroende på vad ni behöver och vill ha. Du kommer kunna känna igen om du behöver ändra energinivån och veta hur du gör det så ni kan hitta flytet och avancera tillsammans.

Modul 1

Våra grundläggande övningar är enkla, du kan börja direkt och lär dig läsa hästens energinivå som du sedan lägger på den nivå som behövs för att utföra uppgiften.

Modul 1: du får du fem basövningar, tillgång till skolportalen, pdf-filer, instruktionsfilmer och en privatlektion där vi gör en nulägesrapport för dig och din häst. Vi ger dig stöd och motivation att börja!

När du och din häst har klarat de grundläggande övningarna har ni också ett gemensamt fundament av tillit och självförtroende att bygga vidare på inför svårare uppgifter.600,00 kr
Please select variants first