Webinar "Hovvård - inlärning utan stress" 26 maj kl 20

Webinariet hålls som facebook-live i gruppen "Motivationsträning för häst community" https://www.facebook.com/groups/592887254394921

Du behöver att gå med i gruppen om du inte redan är medlem.

Det här webinariet är gratis, du anger Swish som betalningsmetod utan att swisha pengar.

Att hästen snällt står still och lyfter hovarna är ingen självklarhet.

Även om det känns så när man har en häst som villigt gör det.

Har man däremot en häst som tycker det är obehagligt av någon anledning så kan det vara ett elände både för ägaren, hovslagaren och veterinären

Man skäms för att ens häst uppfattas som olydig när den blir stressad och inte kan fokusera eller lyssna längre. Och ibland kan det bli rent av farligt.


Jag jobbar som equiterapeut och möter många av dom här hästarna i mitt jobb. Det är inte ovanligt att ägaren är tveksam till om jag ens ska kunna göra en full undersökning.

Men det här går jättebra att träna upp med positiv förstärkning eftersom vi då har möjlighet att faktiskt förändra hur hästen känner inför att lyfta och hålla upp sina ben.

Vi kan träna inför situationen när hovslagaren kommer så att vi minskar stressen både för hästen och människorna som ska hantera den.

Med övningar som sänker hästens energinivå och som är kopplade till positiva känslor kan vi hjälpa hästen att behålla lugnet och bygga upp en trygghet genom att upplevelsen blir trevlig istället för stressande.

Vill ni höra mer om detta kör vi ett gratis webinar ni kan anmäla er till och där kan ni också ställa frågor om er egen häst till oss live


0,00 kr
Please select variants first