Mera info om seminarier och kurser nedanför..

Seminarier och onlinekurser

Seminarier

Här har vi tänkt samlas, umgås och diskutera. Vi håller en föreläsning om ett utvalt ämne och sedan diskuterar vi det tillsammans. God hemlagad fika ingår. Tanken är att man också ska få möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter med likasinnade som redan tränar belöningsbaserat eller nya som är nyfikna på förhållningssättet till träning. Det är många som tränar själva och saknar någon att bolla idéer med så vi vill skapa en gemenskap.

Seminarier anordnas lördagar 10.00 - 13.00. De kostar 400:- inkl god hemlagad fika


Onlinekurser

Att jobba med en virtuell coach har blivit mer och mer populärt. Största fördelen är att du kan öva på hemmaplan där både hästen och du är trygga och bekanta med miljön. Dessutom jobbar du helt i din egen takt och efter dina önskemål. Du kommer få videomaterial, pdf-dokument och en genomarbetad träningsplan.

Självstudiekursen innehåller fyra lektioner som kommer på en gång. Detta är självstudier på distans där du jobbar i din egen takt och genomför kursen var du vill och när du vill.

Till premiumkurserna skapar vi ett virtuellt klassrum för feedback och gemenskap.

Här finns det såklart ett startdatum där vi sätter igång samtidigt. Lektionerna får du varannan måndag.

Du får tillgång till materialet och tillträde till en facebook-grupp där du kan lägga ut filmer, fråga eller bara få stöd. Vi hoppas på så sätt att skapa en gemenskap där alla hjälper och stödjer varandra plus att man lär sig mycket genom att se hur andra tränar och vilken feedback de får.

Det är alltid motiverande att vara del av ett community.

Kurserna släpps efter mottagen betalning. Du får dem i form av bilagor till e-mail.